parallax background

Schoonmaken van jaloezieën

Jaloezieën schoonmaken: expertise van Sezer Services.

Jaloezieën reinigen bij Sezer Services: we weten hoe belangrijk het is om je jaloezieën schoon en in perfecte staat te houden. Of het nu rolgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen of verticale jaloezieën zijn, elke jaloezie heeft haar eigen specifieke kenmerken. Onze blindenreinigingsservice is speciaal ontworpen om aan deze unieke vereisten te voldoen.

Transparante prijzen voor blindenreiniging

20 per rolgordijn

Bij Sezer Services geloven we in eenvoud en transparantie. Daarom bieden we een vast tarief van €20 voor het reinigen van elk rolgordijn, ongeacht de grootte, zolang het binnen de standaardafmetingen voor een privéwoning blijft. Als je minder gangbare modellen of materialen hebt, raden we je aan direct contact met ons op te nemen voor een persoonlijke offerte.

FAQ - Veelgestelde vragen

1Hoeveel kost blindenreiniging?
De prijs is vastgesteld op €20 per rolgordijn, ongeacht de grootte.
2Hoe onderhoud ik mijn jaloezieën tussen de professionele reinigingsbeurten door?
Om je jaloezieën zo schoon mogelijk te houden, raden we aan ze regelmatig af te stoffen met een zachte doek of een stofzuiger met laag vermogen. Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën die het materiaal kunnen beschadigen.
3Mijn zonnescherm heeft specifieke vlekken. Kun je ze behandelen?
Ja, we hebben specifieke technieken en producten om de meest voorkomende vlekken te behandelen.
4Moet ik mijn jaloezieën losmaken om ze schoon te maken?
Ja, voor een grondige reiniging moet je je jaloezieën losmaken. We bieden geen schoonmaak op locatie. Eenmaal losgehaakt, nemen we je jaloezieën onder handen om ze te reinigen in onze gespecialiseerde werkplaats.
5Welke soorten jaloezieën kun je schoonmaken?
Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van rolgordijnen. Als je andere soorten jaloezieën hebt, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Jaloezieën reinigen met Sezer Services - Laat het licht schijnen

Jaloezieën verzamelen na verloop van tijd stof en vuil en kunnen hun glans verliezen. Sezer Services is uw oplossing om uw jaloezieën weer tot leven te brengen en te zorgen voor een optimale lichtinval in uw ruimtes.

Het belang van professionele luifelreiniging

Luifels zijn veel meer dan alleen een decoratief element. Ze reguleren licht, beschermen je privacy en kunnen zelfs bijdragen aan thermische isolatie. Maar zoals alle blootgestelde elementen vereisen ze regelmatig onderhoud. Professionele reiniging herstelt niet alleen hun schoonheid, maar garandeert ook hun functionaliteit op lange termijn.

Sezer Services: erkende expertise in blindenreiniging

Ons team is getraind in de meest geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat je jaloezieën grondig worden gereinigd, ongeacht het type of materiaal. Elk rolgordijn wordt individueel behandeld, waardoor een onberispelijk resultaat gegarandeerd is.

Een vereenvoudigd proces voor jouw gemak

We hebben ons proces vereenvoudigd voor een probleemloze ervaring. Zodra je een afspraak hebt gemaakt, zorgen wij voor de rest: van het ophalen van je jaloezieën tot het afleveren ervan na de reiniging. Het enige wat je hoeft te doen is genieten van de nieuwe helderheid.

Heb je vragen over onze blindenreinigingsservice?

Ons team beantwoordt graag al je vragen. Neem contact met ons op +32 489 035 177 en ontdek hoe we je jaloezieën weer tot leven kunnen brengen.